Marc Çamaşır Makinesi Temizleyicisi

Marc Çamaşır Makinesi Temizleyicisi

Evde temizlik herkes gibi benim için de çok önemli. Temizlik amacıyla kullanılan elektronik cihazların dışı gibi içinin temizliği de çok önemli. Bu aletlerin de ( bulaşık makinesi , çamaşır makinesi ) belirli aralıklarla temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

  Marc çamaşır makinesi temizleyicisi i çamaşır makinesinin iç aksamının ve borularının temizlenmesini sağlıyor .  Marc çamaşır makinesi temizleyici, makinenin içinde yıllar içinde birikmiş olan artık ve kirlerin arınmasını sağlarken, özellikle temizliği zor olan lastik içinin de tamamen temizlenmesini sağlıyor.

Marc Çamaşır Makinesi Temizleyicisi

  Yenilenen Marc çamaşır makinesi temizleyicisi kir ve deterjan kalıntılarını temizliyor . Kötü kokuları yok ederek ferahlık sağlıyor . Makinenin performansını arttırıyor. Çamaşırların daha hijyenik olmasını sağlıyor ve çamaşır makinesini koruyor .

 Marc çamaşır makinesi temizleyiciyi kullanmak için makinenizin tamamen boş olduğundan emin olmalısınız. Makinenin deterjan haznesine az bir miktar dökerek bir bez ya da sünger yardımı ile silin. Makinenin deterjan bölmesine 250 ml lik şişenin tamamını boşaltın . Makinenizi   60 derecede boş şekilde çalıştırın.   Yıkama bittikten sonra lastiğin iç kısımlarında hala kir kaldıysa bir sünger ya da bez yardımı ile silebilirsiniz.

Marc Çamaşır Makinesi Temizleyicisi



Ürünün kutusunda makineyi ilk kez temizliyorsanız , en iyi sonucu almak için yeni bir şişe kullanarak aynı işlemi tekrarlayın diye bir öneri bölümü bulunuyor .

Marc çamaşır makinesi temizleyicisini ben Rossmann 'dan indirimli olarak 10 TL ye almıştım. Makinemde koku ya da kir görünmüyordu fakat iç aksamı nasıldır göremediğim için kullandıktan sonra için rahat etti. İnternette bazı sitelerde kullandıktan sonra kötü koku oluştu diye şikayet edenler olmuş . Bende böyle bir şey olmadı . Aksine daha temiz hissettim. İndirimde buldukça alıp tavsiye edildiği gibi üç ayda bir makinemde kullanmayı planlıyorum bundan sonra .


                               Akdemir's Home




Yorum Gönder

1 Yorumlar