
Kurucu ortaklardan Rikkat Sarıca ve Eda Alpaykut şeflerin bilgi birikimi, deneyimi ve el lezzetiyle şekillenen La Floran’da Fransız tatlı seçeneklerinin yanında el yapımı ekmekler ve glutensiz gıdalar da yer alıyor. Özellikle pasta tutkunlarının damak zevkini şaşırtacak, farklı bir deneyim arayanların ilgisini çekecek yeni bir oluşum La Floran.
Yeni nesil lezzet avcılarının, bloggerların ve gurmelerin de ilgisini çeken mekân, pazartesi günleri hariç her gün 9.30-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Sosyal medyada La Floran’a @lafloranpatisserie adresli instagram hesabından ulaşabilirsiniz.

4 Yorumlar
Ne güzel bir yermis 😊
YanıtlaSilHarika gurur verici bu tarz haberleri duydukça mutlu oluyorum
YanıtlaSilKaçırılmaz bu lezzet mekanı, ilk fırsatımda oradayım.
YanıtlaSilİzmirli'lere hayırlı olsun diyelim. Keyfini çıkarsınlar...
YanıtlaSil