Rival de Loop Young Fruity Lip Balm 04 Raspberry

Rival de Loop Young Fruity Lip Balm 04 Raspberry

Merhaba

  Mevsim değişikliklerinden en çok etkilenen yerlerden birisi de dudaklarımızdır . Özellikle kış mevsiminde dudaklarımız çatlamaya meyillidir ve onları korumamız gerekir.

  Dudak bakımı konusunda bir çok lip balm denedim. Aldıklarımın bir çoğu benim için hayal kırıklığı oldu . Rival de Loop Young Fruity Lip Balm 04 Raspberry ise ilk gördüğümde şekli ile dikkatimi çekti. Alma sebebim de yine şekliydi.

Minik olan Rival de Loop Young Fruity Lip Balm 04 Raspberry çantada hatta cepte taşımalık . Çok rahat yanınıza alabilirsiniz ve hiç fazlalık yapmaz. Sadece 3.8 gram .

Ruj şeklinde açılan ürün renksiz. Doğal bir ürün  olduğu söyleniyor , açıkçası içeriğinde ne var bulamadım ben . Açıldıktan sonra altı ay kullanım süresi var ürünün.

   Ben nasıl buldum ürünü derseniz , öncelikle kokusunu hiç sevmedim. Ben meyve kokusu olacağını düşünmüştüm . Çok yapay bir kokusu var. Bana plastik kokusu gibi geldi. Tadı da güzel değil. Dudaklarıma sürdükten sonra koruması ya da nemlendirmesi bir tarafa çok yapış yapış hissettim. Dudağımda yağlı bir tabaka oluştu ve ben bu durumdan rahatsız oldum.

  Kısacası sevmedim bu ürünü. Hala satılıyor mu bilmiyorum ancak tekrar almayı düşünmüyorum ürünü . İsraf etmeyi hiç sevmem fakat elimdekini de bitiremeden çöpe attım maalesef :(




                               Akdemir's Home







Yorum Gönder

2 Yorumlar