Denebunu.com Kasım Kutusu

Denebunu.com  Kasım Kutusu


   Merhaba; bugün sizlere keşfettiğim bir site ve oradan gelem kutumdan bahsetmek istiyorum.

  Denebunu.com internet sitesine üye olduktan sonra profilinizi dolduruyorsunuz ve her ay sizin profilinize uygun ürün varsa deneyip yorumlamanız için gönderiyorlar. Herkese aynı ürün gitmiyor. Ürün seçimlerini profilinize göre yaptıklarını belirtiyorlar.

  Ben bu siteyi ekim ayı sonunda keşfettim ve hemen üye oldum. Kasım ayı kutusu için geri sayım başlayınca heyecanla bilgisayar başında bekledim. Çünkü kutuların hızla tükendiği söylenmişti. Ben de merak ettiğim için bilgisayar başından kalkamadım. Geri sayım bitince güncelleme oluyor yazısı çıktı. Sonra sayfa açılamıyor, hata.... bir sürü yazı çıktı. Ben de pes etmedim tabii ki. Sonra sayfa açıldığında profilinize uygun ürün yok yazısını görünce hüsrana uğradım. Oysa onca emek harcamıştım siteyi açmaya uğraşırken .

   Hüsranla bilgisayarı kapattım. Yaklaşık 2 saat sonra mail kutuma denebunu.com maili geldi ve profilime uygun ürünler olduğu yazıyordu. Hemen tekrar siteye girdim ve kutuyu aldım:)))

   Çok fazla heyecan yapıp zorlamaya gerek olmadan da kutu sahibi olunabiliyormuş bunu öğrendim. Yaşadığım onca stres kendime zarardan başka bir şey değildi. Bu ilk ay ya meraktan ne yapacağımı şaşırmıştım:)))

   Kutumun içinden çıkanlara gelince 1 adet Dr . Beckmann renk koruyucu mendil ve 3 adet Fairy Platinum bulaşık makinesi tabletleri.  Kutudan çok fazla ürün çıkmıyor. Zaten amaç da farklı ürünleri denemek ve her ay gelen kutu heyecanını yaşamak olunca adetin önemi olmuyor.

  Ürünler elinize geçtikten sonra 30 gün içerisinde internet sitesine ürün hakkındaki yorumlarınızı girmeniz gerekiyor ki sonraki aylar kutu gelme şansınız devam etsin. Her ay kutu gelecek diye bir şey yok , çünkü ürünler profilinize göre kullanabileceğiniz ürünler oluyor.  Siteye üye olmak için burayı tıklayabilirsiniz.

  Ürünleri biran önce deneyeceğim . Sevgiler:)))




                               Akdemir's Home

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Bana da aynı ürünler geldi, denedim memnun kaldım, güzel günlerde kullanın :)
    Blogunuzu takibe aldım, blogumu izlediğiniz için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takibe aldığınız için teşekkür ederim:))

      Sil
  2. Harika bi site bu tanıttığınız için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. ayyyyy yeni moda oldu buu bloglardaaa :)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan canim.

    YanıtlaSil