Garnier Mineral Termal Koruma Anti-Perspirant Sprey

Garnier Mineral Termal Koruma Anti-Perspirant Sprey

Merhaba :)) Bugün sizlere yaklaşık üç aydır sürekli kullandığım bur üründen Garnier Mineral Termal Koruma dan bahsetmek istiyorum.

  Ter kokusuna karşı kullandığım roll-onlar kaşıntı yaptığı için farklı ürün arayışına girmiştim.  Bu arayışa karşıma çıkan ürünlerden bir tanesi de Garnier Mineral Termal Koruma Anti-Perspirant Sprey Deodorant.

   Ürünü Migros anneler günü indiriminden aldım.  İndirim olmasaydı alacağımı düşünmüyorum :))

  Ürünün vaat ettiklerini yazmak istiyorum önce :

   " * 45 dereceye kadar yüksek ısı değişimlerin bile ter kokusu ve ıslaklığa karşı etkili formüle sahiptir.
* Sauna koşullarında  (45°C) 72 saat süren etkisi test edilmiştir.
* Klasik bir anti-perspirant deodoranta göre daha hızlı kuruyarak (Garnier ürünleri içerisinde ) hareket özgürlüğü sağlar.
    Doğal ıslaklık emici mineral içeren formülü ile teri sünger gibi emer. Koltuk altınızı ve giysinizi 72 saat boyunca kuru ve ferah hissetmenizi sağlarken cildinizin nefes almasına da izin verir. Hızlı kuruma, cildinize hassas bir dokunuş, uzun süre kalıcı ferahlık . Etil alkol içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir.  "

Kullanılış şekli ise kutuyu iyice çalkaladıktan sonra dik tutarak 15 cm mesafeden temiz ve çıplak koltuk altına püskürtün.

Garnier Mineral Termal Koruma Anti-Perspirant Sprey


 Benim düşüncelerime gelince ürünün vaat ettiklerinden çok etkilendim.  Alkol içermemesi de artıydı benim için.  Alüminyum içermesi ile de negatif puan aldı.

   Benim kullandığım ilk zamanlar Eskişehir in havası serindi ve neredeyse haziran sonuna kadar sonbahar havası hakimdi.  Bu sıralar kullanırken bir sorun yaşamadım.  Fakat ne zaman ki havalar ısındı yazı hissettik ürünün koruması yetmemeye başladı.  72 saati bırakın 6 saat bile sürmedi. Terlemeyi önlemesini beklemiyordum.  Beklediğim ter kokusunu önlemesiydi.  Ürünü kullanıp sıcakta bir-iki şart dışarıda kalınca tabiri caiz ise leş gibi ter kokusu oldu.  Islaklığı önlemeyi vaadini de yerine getiremedi ürün.  Tek artı noktası alerjik reaksiyona sebep olmaması oldu.

Garnier Mineral Termal Koruma Anti-Perspirant Sprey


  Tekrar almayacağım ürünler arasına girdi Garnier Mineral Termal Koruma Anti-Perspirant Sprey.

  Siz bu ürünü kullandınız mı? Sizde etkileri nasıldı?

 



                               Akdemir's Home

Yorum Gönder

1 Yorumlar