L'occitane Cilt Bakımı Deneyimim

L'occitane

   Merhaba ; son zamanlarda yoğunluk ve koşturmaca sebebiyle kendimi biraz ihmal etmiştim. Bu durumun farkındaydım fakat bazen olur ya hiçbir şey canımız istemez ... İşte ben de tam böyle bir dönemdeydim. Yorgunluktan kendimi bile ihmal ediyordum. Sonunda silkinip toparlanmaya kendim ile ilgilenmeye karar verdiğim bir noktada L'occitane Eskişehir şubesinden bir telefon aldım , beni cilt bakımı için davet ediyorlardı. Tam da ihtiyacım olan bakım beni kendisine çağırıyordu. Sanırım bu artık kendimi ihmal etmemem için ihtiyacım olan işaretti.

 L'occitane ürünlerini çok seviyorum. Bir çok ürünü cildime uysa da tek şikayetim çok pahalı olmaları . Fiyatlar daha uygun seviyede olsa tüm ihtiyaçlarımı belki de bu marka ile sağlayabilirim.

  Mağazadan ilk girişte beni gayet güler yüz ile karşıladılar. Beklemem için bir sandalyeye alıp bitki çayı ikram ettiler. Sonra cildim için neye ihtiyacım olduğunu sordular . Aydınlanma mı , kırışıklık karşıtı mı , leke önleyici mi... Ben aydınlık bir cilt istedim. O an tek ihtiyacım olanın o olduğunu hissettim .

Ölmez Otu Precious Temizleme Köpüğü
Öncelikle  Ölmez Otu Precious Temizleme Köpüğü (Immortelle Precious Cleansing Foam ) ile cildimi temizlediler. Evde de zaten bu ürünü kullanıyorum ve çok da memnunum.



3-in-1 Cleansing Water - Shea Tonik


Ardından 3-in-1 Cleansing Water - Shea Tonik ile işlemi tamamladılar.
                           



Infusions Arındırıcı Maske
Sonra sıra maskeye geldi . Infusions Arındırıcı Maske (Infusions Purifying Mask ) uygulandı ve maske ile birlikte biraz bekledim. Bekleme süresinde cildimdeki hareketlenmeyi ve değişimi hissedebiliyordum.



Reine Blanche Aydınlatıcı Göz Bakım Maskesi 
Maskenin bekleme süresi bitip temizlendiği zaman göz çevreme  Reine Blanche Aydınlatıcı Göz Bakım Maskesi (Reine Blanche Illuminating Eye Care & Mask ) sürüp bir süre beklettiler. Açıkça söylemek gerekirse gözlerimdeki ferahlamayı ilk dakikadan itibaren hissetmeye başladım. Maskeyi çok sevdim. Fiyatı bütçemi aşmasaydı almayı kesinlikle çok isterdim.



Ölmez Otu Precious Göz Kremi Göz çevreme ilk önce Immortelle Divine Eye Balmı uygulamak istediler. Fakat bir önceki cilt bakımımda bu seriyi uygulamışlar ve alerji yapmıştı. O günü cilt yanması ve kızarıklık ile geçirdim ve buz uygulamak zorunda kaldım. İşte bu yüzden ürünlerin ilk önce testerlarını uygulamak istiyorum. Yoksa sonuç çoğu zaman kötü oluyor. Bir bayan daha tanımıştım daha önce , annemle yaşıttı. Kızı bu seriyi almış annesine ve tüm ürünlere yaklaşık 1000 TL vermişler ve ürünleri kullanamamış bayan . Hepsi alerji yapmış . Oradaki uzmanı zor da olsa alerji yaptığı konusunda ikna ettikten  sonra Ölmez Otu Precious Göz Kremi (Immortelle Precious Eye Balm ) uyguladı göz çevreme. Bu kremi de kullandığım için sorun olmadı . Bu seriyi seviyorum.


Reine Blanche Aydınlatıcı Krem
Son olarak da yüzüme nemlendirici olarak  Reine Blanche Aydınlatıcı Krem  (Reine Blanche White Infusion Cream ) uygulandı . Bu kremin de yüzümdeki hissini sevdim. En önemlisi de reaksiyon gelişmedi.

Cilt bakımı sonrası kendimi yenilenmiş ve ışıldamış hissettim. Buradan tekrar L'occitane yetkililerine teşekkür ediyorum. Her bakım sonrası en rahatsız olduğum konu ürünleri satmak için sıkıştırıyormuş gibi davranılması idi. Bu bakımdan sonra sadece uzman bu ürünleri size tavsiye edebilirim dedi , sorularımı cevapladı. O kadar... Çok mutlu oldum bu davranış biçiminden.

Loccitane


  Her daim çantada rahatça taşıyabileceğim küçük ürünlerden istiyorum bir süredir. Bakım sonrası hazır gitmişken cildime de uyan Reine Blanche Başlangıç Setinden aldım. Setin içerisinde:

Loccitane


Reine Blanche Illuminating Foam Cleanser 30 ml
Reine Blanche Illuminating Toner 30 ml
Reine Blanche White Infusion Cream 8 ml
Reine Blanche Whitening Serum 5 ml
Immortelle Precious Eye Balm 5 adet tester

buluyor.

Loccitane


Satın aldığım bu ürünlerin yanında
Hacim ve dolgunluk veren  şampuan 3 adet tester
Néroli & Orchidée Eau de Toilette tester da hediye ettiler.

Benim için harika bir deneyim oldu.




  Akdemir's Home







Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Fiyat konusuna deginmen iyi olmus. Genelde büyük bütceler ayiramiyoruz kozmetik ürünlerine ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütçemi kitaplara ayırmaya çalışıyorum , artık kozmetiğe ne kalırsa :D

      Sil
  2. Markanın ürünlerini kullanmadım ama başlangıç setini beğendim ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı başlangıç setleri de var canım . Diğerlerini da incele :)

      Sil