Rossmann Alışverişi

Rossmann Alışverişi

  Merhaba , kozmetik ürünlerinin yanı sıra temizlik ürünleri alırken de sık sık ziyaret ettiğim bir mağaza Rossmann. Üstelik arada zevkime göre getirdikleri kupalara da bayılıyorum. Bu ay yine 2 . üründe %50 kampanyasına denk gelince elimde azalan ve iten ürünleri yedekledim. 



Rossmann Alışverişi

Domol'un kireç sökücüsüne bayılıyorum. Bu ürünü suları kireçli olan şehrimde özellikle lavabolarda oluşan kir ve kireç artıklarında kullanıyorum. 


Rossmann Alışverişi

Ben her türlü cam temizleme ürününü kullanamıyorum çünkü alerji yapıyor. Bunu ilk önce on sekiz yaşındayken fark ettim. Bayram temizliği için cam silme işini annem bana vermişti ve elime de camsili. Camlar tertemiz oldu sonuçta fakat bayram boyunca kırmızı ürtikerle dolu bir yüzle gezmek zorunda kalmıştım. Domolun bu ürününü de korka korka test ettim ve bir soruna sebep olmayınca şimdi vazgeçilmezim oldu. 



Rossmann Alışverişi

Bu leke çıkarıcının beyazlar için olanını kullanıyorum ve memnunum. Bu ürün aynı fiyata ve hem beyaz hem de renkliler için olunca alıp denemek istedim. Bakalım bir süre deneyeyim sonuçlarını paylaşırım. 



Rossmann Alışverişi

Bu renk koruyucu mendilleri kullanıp memnun kaldığımı daha önce yazmıştım. O yazımı okumak için burayı tıklayabilirsiniz. Hazır indirimi bulmuşken bu ürünü de yedekledim. 




Saçlarımı her sabah tararken bakım spreyi sıkmayı seviyorum . Hem kolay taranıyor hem de güzel kokuyor. Onun için kendime Elidor'un bakım spreyini aldım. Saç parfümü ise kızım için. Beraber bir yere gittiğimiz zaman dışarıdaki kokuların saçlarına sindiğini ve bu durumda rahatsız olduğunu belirtiyor sürekli olarak. İşte bu saç parfümünü onu bu sıkıntıdan kurtarmak için aldım. Umarım memnun kalır. 


Rossmann Alışverişi



İsana'nın kuru şampuanını da oğluma aldım . Yurtta her zaman banyoyu kullanmıyor. Orada temizlenmek yerine daha da pis olduğunu düşünüyor. Yurtların temizliklerinde gereken özen gösterilmiyor maalesef. İşte bu kuru şampuan acil durumda günü kurtarıcı olarak aldım. Yağlı saçla gezmemesi için nasıl kullanacağını gösterdim. Tembelliği tutmazsa kullanıyor :D



Rossmann Alışverişi

 İkili saç bakım iksirini de yine kızım için aldım. Saçlarına ombre yaptırdıktan sonra bakıma daha muhtaç hale geldi saçları . Bu iksir de tam ona göre... 



Rossmann Alışverişi


Diş fırçalarını da kasa kampanyasından aldım . Dişlerim için diş hekimimin önerisi ile artık ekstra yumuşak fırça kullanıyorum. Fırsat buldukça fırçamı da yedekliyorum. 



Rossmann Alışverişi

Bu tarz kapsüllere güvenmiyorum ve çok işe yaradığına inanmıyorum aslında sırf meraktan test etmek için aldım. Siz bu tarz kapsülleri kullandınız mı ? Sonuç nasıl ? Bana yazarsanız memnun olurum.

 Bir alışveriş yazısının daha sonuna geldik. Uzun bir süre bu ürünler beni idare eder zannediyorum :)


                               Akdemir's Home







Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. Benim de Rossmanım gelmiş gitmek lazımm

    YanıtlaSil
  2. domolun wc temizleyici ve fırın için olanı o kadar çok övmüşlerdi ki aldım ama neden se benim beklentilerime cevap vermedi :(
    Renk koruyucu mendillerini çok seviyorum ama o vazgeçilmezim. Sizin aldığınız ürünleri de deneyeceğim

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan canim aldiklarini 😍

    YanıtlaSil
  4. Domol marka ürünlerden oldukça denemişimdir ama bunları denemedim henüz..

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullanın. Benim için de faydalı oldu. Teşekkürler...

    YanıtlaSil